En ny "spændende" historie i 16 dele.

- (DEnnE SIDe HaR LaGt En bEskEd pÅ DiN TeLEfoNSvAreR) -

Parts: Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5 - Part 6 - Part 7 - Part 8 - Part 9 - Part 10 - Part 11 - Part 12 - Part 13 - Part 14 - Part 15 - Part 16Mad Doctor Matt and his adventures in the world

Mad Doctor Matt boede i en nøddeskal. Det var en af den slags der var runde men ikke havde nogen hjørner. Men så en dag mødte han en abe der hed Jussuf. Det eneste Jussuf kunne li’ var østers og så curling. Men så levede de lykkeligt til deres dages ende, og derefter kom der en gal ulv og bed dem midt over. Ved du hvad den ene zebra sagde til den anden?

Han sagde: Har du savet dem over?

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 2 - History of the world

Mad Doctor Matt var jo blevet bidt midt over og lå nu i to dele. Men heldigvis havde Mad Doctor Matt en sytråd og en nål i lommen, så det brugte han til at sy sig selv sammen med. Men så var der den Zebra der stod ved siden af og talte med den zebra der stod ved siden af den. Og den sagde, at den ikke havde savet nogen over.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 3 – The End of the World

Da Mad Doctor Matt havde syet sig selv sammen, syede han Jussuf sammen. Men da Jussuf netop havde sunget 60 salmer om gud og hvor mægtig han var, så han ikke så mægtig glad for at blive stikket i med en nål. Men på den anden side så havde han heller ikke lyst til at dø. De to zebraer var taget på charterferie.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 4 – Why are you so mad?

Mad Doctor Matt havde netop bygget en rumraket og havde besluttet at han ville tage på månen. Jussuf havde fået lov til at tage med. De to Zebraer var kommet hjem fra ferie og havde også fået lov til at komme med. Der var ingen der kastede op.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 5 – To the moon and back again

Mad Doctor Matt havde bygget en kæmpemæssig robot som kunne transformere sig til en potteplante. Den vil jeg bruge når jeg skal lave min næste film, som skal hedde Leon 2: Return of the Potteplante, tænkte Mad Doctor Matt. Men først skal jeg spise en rive.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 6 – Mad Doctor Matt strikes back

De to kænguruer havde fået tynd mave af at spise for meget asfalt. Jeg har spist en flyvemaskine, sagde de to zebraer. Herefter sluttede historien da der ikke var mere at fortælle.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 7 – The saga continues

Da lyset blev slukket, gik de alle hjem og sov.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 8 – The final countdown

Det var mørkt over det hele. Man kunne intet se.

Men så tændte Jussuf lyset. Jussuf havde glemt at få sin havesaks med sig. Han skulle måske bruge den i morgen. Men ellers så skete der ikke mere, og derfor ender historien her!

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 9 – The world as we know it

Verden var en lille torn I øjet på en kæmpe ørn som hed Rubenstein. Selv havde jeg ikke fået morgenmad. Men hvad har mine problemer med dette at gøre?

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 10 – Afsnittet der er på dansk

I was happy little American sexy boy. I was happy little American monkeyface. I was not American monkeyface faggot. I was American sexy boy.

Fortsættes…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 11 – Salmon

Det er Godzilla der er inden i Amin Jensen. Ellers så kan man ikke se ham. Fordi han findes kun i væskeform når han spiser en leopard.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 12 – The return of Mad Doctor Matt

Johnny Brian er ikke en hvem som helst. Han er et pungdyr, og han vil gerne have at du leger med ham. Tag ham i din hånd og nuller ham mellem dine fingre. Det er så dejligt for ham, men også for dig. Men han er mit pungdyr. Men du må gerne slikke på mit pungdyr. Kom nu og slik på mit pungdyr. Du ved jo du gerne vil.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 13 – A new beginning for Mad Doctor Matt

Der er wrestling med Amin Jensen imod Godzilla. Det er Godzilla der vinder. Mad Doctor Matt var ikke med. De to kænguruer var de eneste der så på. Den her historie giver ingen mening. Hvis der havde været en flyvemaskine med i historien ville den have været meget sejere.

To be continued…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 14 – Godzilla

Flagermusen Ingolf var på vej til arbejde. Han arbejdede på Frisco. Han var undercover bjørn. Desuden så lugtede hans hjelm tit af møntvaskeri. Det er en spændende historie det her. Jeg elsker mig selv, fordi jeg er så god til at skrive. Hurra, for mig selv.

To be concluded…


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 15 – The last of Mad Doctor Matt

Det her er så det sidste afsnit om Mad Doctor Matt, ørnen Rubenstein, de to kænguruer, de to zebraer, den gale ulv, Johnny Brian, Amin Jensen, Godzilla og aben Jussuf. Ja, jeg ved du så gerne vil høre noget mere fordi det var sådan en spændende historie. Men sådan er det altså, jeg er så ked af det. Ærgerlig, ærgerlig!

The End


Mad Doctor Matt and his adventures in the world: Part 16 – The Never Ending Story of Mad Doctor Matt

Da Mad Docter Matt havde modtaget sin check valgte han alligevel at medvirke i det sidste afsnit. Det slutter med at man ser ham gå imod en solnedgang. Er det ikke smukt? Jeg tror næsten jeg begynder at græde.

To be continued…